İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

Aysun Yıldız Güngör “Annelik; Sonsuz Bir Güç, Fedakarlık, Merhamet ve Sevgi…”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aysun Yıldız Güngör “Annelik; Sonsuz Bir Güç, Fedakarlık, Merhamet ve Sevgi…”
Abone ol
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aysun Yıldız Güngör, kızı Leyla’yla birlikte değişen önceliklerinden ve ona dair planlarını MAG’a anlattı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aysun Yıldız Güngör, kızı Leyla’yla birlikte değişen önceliklerinden ve ona dair planlarını MAG’a anlattı.

Anneliği ”Sonsuz bir güç, fedakârlık, merhamet ve sevgi…” olarak tanımlayan Aysun Yıldız Güngör, anne olmakla birlikte hayatında nasıl bir değişim olduğunu ”Hayatımdaki rutin işlerime sadece kısa bir dönem ara verdim. Leyla doğduktan dört ay sonra çalışmaya devam ettim. Sosyal yaşantım ve çalışma sistemim hâlâ devam ediyor; fakat hayata bakış açım, önceliklerim ve gelecek planlarım da dahil her şey çok değişti” dedi.

Çocuğunun ismine karar vermenin en zor kısım olduğunu söyleyen Güngör ”İşin en zor kısmıydı. Hamileliğimden önce beğendiğim isimleri, hamileyken, doğacak çocuğuma yakıştıramadım bir türlü. Yeğenimin arkadaşının ismiydi Leyla. Aklımızda kaldı, çok sevdik ismi, eşimle birlikte karar verdik” ifadelerini kullandı. Çocuğunuzun kariyer planlamasında kararı ona bırakacağını söyleyen Aysun Yıldız Güngör ”Kariyer planlamasına geçene kadar, sevdiği ve keyif alacağı aktiviteler konusunda doğru yönlendirmeler yapabilirim” açıklamasında bulundu.

Çocuğuyla beraber yapmaktan en çok keyif aldığınız aktivitenin atları sevmek ve ata binmek olduğunu söyleyen Güngör, kızını annesinin kendisini yetiştirdiği gibi yetiştirmek istediğini söyledi.Bu süreçte evde birlikte yaptığınız aktiviteler neler? Nasıl geçiyor bir gününüz? Sorusuna cevap veren Aysun Yıldız Güngör ”Evde boyama yaparız. Gün boyunca Leyla’nın uydurduğu, asla bitmeyen değişik oyunları oynarız. Dans ederiz. Mutfağa girer, kek yaparız. Bir günümüzü dolu dolu geçiririz mutlaka” dedi.

Anneler Günü mesajınızı paylaşan Güngör ”Doğurmuş, doğurmamış, vicdanı, ruhu ve yüreği anne olan herkesin Anneler Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VİVO Y Serisi Anneler Günü Özel Kampanyası İle Gönülleri FethediyorÖnceki Haber

VİVO Y Serisi Anneler Günü Özel Kampany...

Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin bayram tatilinde Elite World Sapanca’da sahne aldıSonraki Haber

Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin bayram t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar