İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li İsmail Faruk Aksu: Ülkücülerin tek adresi MHP’dir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li İsmail Faruk Aksu: Ülkücülerin tek adresi MHP’dir
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin. İstanbul Bizim, Türkiye Hepimizin” temalı programlar kapsamında düzenlenen toplantıda siyaset ve ülke gündemine dair değerlendirmeler yaparak 31 Mart 2024 yerel seçimleri ve İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu; Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti’nin çelikten irade olduğunu ifade ederek Cumhur İttifakının Türkiye düşmanlarına göz açtırmayacağını, Cumhur İttifakının İstanbul’un, Türkiye’nin onurlu ve güçlü geleceğinin mimarı olduğunu belirtti.

İstanbul’un Dönüşümünü Murat Kurum gerçekleştirecek

Aksu, yaptığı konuşmada; muhalefetin elinde vatandaşlara hizmet yerine zulme dönüşen yerlerdeki makûs talihin değişmesi için gecelerini gündüze katıklarını vurgulayarak; “İstanbul’un ulaşımla birlikte en önemli sorunu riskli yapıların dönüştürülmesidir. İstanbul depremi gelmeden kentsel dönüşüm yapmak şarttır. Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Murat Kurum; bilgi birikimi, tecrübesi ve geçmiş görevleri itibariyle kentsel dönüşümün mimarı olabilecek kapasiteye sahiptir ve İstanbul için bir şanstır. 
Merkezi idareyle uyum içinde, İstanbul’un dönüşümünü Murat Kurum gerçekleştirecektir. Murat Kurum’a güçlü destekle İstanbul’un önümüzdki 5 yılını kurtaralım.”

Milletimiz; 31 Mart’ta Sicili Belli Anketçilere Ders Verecek

Terör örgütlerinin, bölücü maşaların, ekonomik tetikçilerin, demokrasi muhaliflerinin, Cumhuriyet karşıtlarının; 31 Mart’ta hiç unutamayacakları bir ders alacaklarını, yeminli Türkiye düşmanlarının millet iradesi karşısında hayal kırıklığına uğrayacaklarını vurgulayan Aksu, “DEM’lenmiş CHP giderek Atatürk’ten ve ilkelerinden uzaklaşmaktadır. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti yıkmak isteyen bölücülerle dost olmak, Atatürk dostlarına düşmanlık demektir. Geçmiş sicili malum; tetikçileri TV’ye çıkarıp anketçilik oynatıyorlar. Anket burada. Anket sizlersiniz.

İstanbullu İstanbul’u yönetemeyenlere mi oy verecek?

5 yıldır hizmet yapmayan, zor anında İstanbul’u terk edene mi oy verecek?

Kandil ittifakıyla DEM’lenen CHP’ye mi oy verecek?

Sözünü tutamayan, hiçbir vaadini hatırlamayan birisine mi oy verecek?

Kaynağı belirsiz paralarla ifşa olan düzenbazlara mı oy verecek?

Atatürk’ün partisini satan, Atatürk düşmanlarıyla dost olanlara mı oy verecek?

Milletimiz; 31 Mart’ta sicili belli anketçilere dersini verecektir.” dedi.

Az Kaldı İstanbul Muradına Eriyor

Aksu, İstanbul’un kaybettiği yılların telafisi için 31 Mart’ın bir fırsat olduğunu vurgulayarak, “Söz de mühür de sizde. Destek olun. Son bir haftayı, gece gündüz çalışarak geçirelim.  İstanbul’un kaybettiği yılların telafisi için 31 Mart bir fırsattır. İstanbul’a Murat Kurum’u gümbür gümbür getirelim inşallah. Kaynağı açıklanamayan paralarla siyaseti ve İstanbul’u kirletenlere fırsat vermeyelim” dedi.

Ülkücülerin Tek Adresi MHP’dir 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu; Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya, Türkiye’yi lider ülke yapmaya kararlı ve hazırlıklı olduklarını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, millettir, istiklaldir, istikbaldir, güvencedir, son kaledir. Ülkücülük MHP’de olur. Ülkücülerin tek adresi MHP’dir, Cumhur İttifakıdır.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Yalçın: MHP, bugün de olanca bağlılıkları, arzu ve iradeleriyle milletin hizmetinde, bilge liderin emrindedirÖnceki Haber

MHP'li Yalçın: MHP, bugün de olanca bağl...

MHP'li Aksu'dan Zeydan Karalar'a sert tepki: Teröristlerle iş tut, bölücülerle kardeş ol sana yeterSonraki Haber

MHP'li Aksu'dan Zeydan Karalar'a sert te...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar