İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım: Sizlerle hesaplaşmasak kanımız kurusun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım: Sizlerle hesaplaşmasak kanımız kurusun
Abone ol
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Maziden Atiye Ahde Vefa Toplantısı’na katıldı. PKK ve FETÖ ile iş birliği içerisinde olup milliyetçilik eleştirisi yapanları eleştirdi. Yıldırım “HDP ile DEM’le PKK ile FETÖ’ya ittifak yapıp bizim milliyetçiliğimizi, ülkücülüğümüzü eleştirmeye kalkanlar şunu iyi bilsinler ki sizlerle hesaplaşmasak kanımız kurusun, sizlerden bunun hesabını sormazsak gök girsin kızıl çıksın.” dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım İstanbul Ülkü Ocakları’nın düzenlediği Maziden Atiye Ahde Vefa Toplantısı’na katıldı. Yıldırım DEM, PKK ve FETÖ ile işbirliği yapanları sert bir dille eleştirdi. “Şunu unutmasınlar ki Ülkü Ocakları mazisinde Türklüğü ve İslamiyet’i boğmak isteyenlerle mücadele ederek binlerce şehit vermiştir ve Türk Silahlı kuvvetlerinden sonra en çok şehit veren kurum Ülkü Ocaklarıdır.” İfadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım " HDP ile CHP ile İP’le FETÖ ile ittifak içine girmiş hainleri sindirebilmemiz asla mümkün değildir ve bunlar hala CHP’de İP’te HDP‘de FETÖ ile kol kola girerken eski Ülkü ocakları sıfatını kullanacak kadar arsız yüzsüz bir hale gelmişlerdir. Benim kadar sizlerin de içini acıtan önemli bir hadise ve HDP ile DEM’le PKK ile FETÖ’ya ittifak yapıp bizim milliyetçiliğimizi, ülkücülüğümüzü eleştirmeye kalkanlar şunu iyi bilsinler ki sizlerle hesaplaşmasak kanımız kurusun, sizlerden bunun hesabını sormazsak gök girsin kızıl çıksın.

Şunu unutmasınlar ki Ülkü Ocakları mazisinde Türklüğü ve İslamiyet’i boğmak isteyenlerle mücadele ederek binlerce şehit vermiştir ve Türk Silahlı kuvvetlerinden sonra en çok şehit veren kurum Ülkü Ocaklarıdır."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Yönter: FETÖ’cüler ve Türk düşmanları MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekmenin hevesindelerÖnceki Haber

MHP'li Yönter: FETÖ’cüler ve Türk düşman...

Silivri Belediyesi Kendi Ekti, Hasat Etti, Ayçiçek Yağı Üretti ve 15.000 Haneye DağıtıyorSonraki Haber

Silivri Belediyesi Kendi Ekti, Hasat Ett...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar