İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP Meclis Üyesi Gökhan Arslan: Fetö Pkk/Pyd İle İş Tutmak Atatürk’ün Ve Atatürkçülüğün Doktrinlerine Karşı Çıkmaktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Meclis Üyesi Gökhan Arslan: Fetö Pkk/Pyd İle İş Tutmak Atatürk’ün Ve Atatürkçülüğün Doktrinlerine Karşı Çıkmaktır
Abone ol
Güngören Belediyesi MHP Meclis Üyesi Gökhan Arslan, Kasım ayı meclis ilk oturumunda söz olarak geçtiğimiz hafta coşkuyla ülkemizde coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk Anma Günü ile alakalı söz aldı.

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri,

Sizleri En Derin Sevgi Saygı Ve Hürmetle Selamlıyorum.

Sözlerime Başlamadan Önce 2 Husus Belirtmek İsterim

Birincisi Tekstil Festivali Yapan Güngören Belediyesini Tebrik Ediyorum. 25.5.2021 Tarihinde Güngören Neresi Diye Bir Köşe Yazısında Bu Konuya Değinmiştim . Aklın Yolu Birdir 2 Sene Sonra Gerçekleşmesi Bizleri Sevindirmiştir. O Günkü Yazımda Bir De Güngörenimizin Meşhur Kebepçıları İçinde Bir Festival Yapılmasını Belirtmiştim İnşallah O Da Gerçekleşir

İkinci Husus İse Yerinde Dönüşüm Yapılırken Dikkatsizce Ve Kontrolsüz Yıkımlara Azami Derece Dikkat Etmemiz Gerekmektedir. Müteaahit Firmalar Nereden Bulduğu Belli Olmayan Firmalarla Anlaşıp Dar Sokakları Olan Güngörenimizde Bilinçsiz Şekilde Yıkımlar Yapmaktadır. Çok Şükür Bu Güne Kadar Can Kaybı Gerçekleşmemiş Olup Mal Kayıpları Yaşanmaktadır. Bu Konunun Üzerine Ciddi Şekilde Eğilinmesi Gerekmektedir. Birileri 3 -5 Kuruş Kazanacak Diye Halkımızın Can Ve Mal Güvenliğini Göz Ardı Edemeyiz.

Evet Geçtiğimiz Günlerde Kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun. Bu Cumhuriyet Kolay Kurulmadı.Türkiye Cumhuriyeti Şehit Kanlarıyla , Savaş Meydanlarındaki Kahramanlıklarla Ve Hakkını Ödeyemiyeceğimiz Fedakarlıklarla Vücut Bulmuştur.      Bu Ülke Hunların, Göktürklerin, Selçukluğun,Osmanlının Kısacası 16 Türk Devletinin Mirasıdır.. Aziz Atatürk’ün Liderliğinde Çok Büyük İşler Yapan  Milli Mücadele Kuşağı ,Temelini Türk Milletinden, Türk Kahramanlığından  Alanlar Türkiye Cumhuriyetini Tam 100 Yıl Önce İlan Etmiştir. Cumhuriyet,  Türk Milettinin İstiklal Ve İstikbal Güvenliği , Türkiye’yi Yüksek Hedeflere Taşıyacak Rejim Güvencedir. Milletimiz İçin En İyi Yönetim Şekli Cumhuriyet Yönetim Şekli Olarak Kabul Edilmiş Ve  100. Yılına Ulaşmıştır.

Bu Münasebetle Türkiye Cumhuriyetinin 100.Yılını En İçten Dilekleriml Kutluyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Başta Olmak Üzere , Tüm Kurucu Kahramanlarımızı, Aziz Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyorum.

Vefatının Ardından Geçen 85.Yıllık Zaman İçinde, Türk Milletin Ona Karşı Hürmeti, Sevgisi Hiç Eksilmemiştir.

Onun Karakterinde Bağımsızlık Vardır. Korkuya Ve Teslimiyete Yer Yoktur.

Atatürk Tam Bağımsızlığın Somutlaşmış Ve Ete Kemeğe Bürünmüş Halidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlkeriyle , Ülküleriyle, Fikirleriyle, Hedefeleriyle Büyük Bir Asker Ve Siyaset Adamlığının Yanında İyi Bir Türk Milliyetçisidir.

10 Kasım Atatürk’ün İlkerinin, Ülkülerinin Tekrar Tekrar Anılması Ve Fikirlerinin Özümsenmesi Gereken Bir Tarihtir.

Diğer Taraftan Maalesef Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hatırasını Karalamak, Eserlerini Ve Fikirlerini Aşağılamak İsteyen Ahlaksızlar Da Boş Durmamışlardır.

Onun İsmine Bile Tahammül Edemeyen  Hayırsızlar, Atatürk’ün Hayatını Kötülemek Hayasızlıklarında Bulunmaktadır.

Aslında Ona Atılan İftiralar, Mesnetsiz Suçlamalar Aslında Türk Milletinin , Türk Devletinin Ta Kendisine Yapılmış Hakaret Ve Saldırılardır.

Bu Bedbahtlara Karşı Uyanık Olmak Zorundayız.

Türkiye Cumhuriyeti Onun Gösterdi Yolda Hamd Olsun Daha Güçlü, Daha Güvenli Şekilde  İlerlemektedir.

Bu İlerleme Devam Edecektir. Atatürk’ün Kurduğu Bu Cumhuriyeti Korumak İçin Şehit Olan  Güvenlik Güçlerimizi Rahmetle Anıyorum. Gazilerimizede Hayatta Olanlara Uzun Ömürler, Ahirete Göçmüş Olan Gazilerimize Allah’tan Rahmet Diliyorum.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Atatürk’ün Çizdiği Yola Uygun Olarak İlerlemektedir. Yeni Hükümet Sistemiyle Birlikte Milli Beraberlik Kenetlenmiş, İç Ve Dış Mihraklara , Terör Örgütlerine , Aynı Zamanda Bunların Yerli Ve Yabancı İş Birlikçilerine Gereken Cevaplar Verilmektedir Ve Verilmeye Devam Edicektir.

Aziz Atatürk’ün Yolundan Sapanlar, Terör Örgütleriyle El Ele Verenler, Demokrasi Ve İnsan Haklarını Keyiflerine Göre Saptıranlar Gün Gelince Hesap Verecektir.

Atatürk’ün Yörüngesinden Kopanlar , Fetö Pkk/Pyd İle İş Tutmak Atatürk’ün Ve Atatürkçülüğün  Doktrinlerine Karşı Çıkmaktır.

Bir Kez Daha Söylüyorum Mahir Çayan’ın 40 Yıllık Bayraktarlığını Yaptım Diyen İmralı Canisi Bebek Katili Terörist Başı Abdullah Öcalan’ın Heykelini Dikicem Diyen Selahahattın Demirtaş Teröristtir. Bunlara Selam Söyleyen, Çıksın Diye Mücadele Eden , Kahvaltı Hayalleri Kuranlar İse Terörsitlerin Ağa Babalarıdır. Bunların Atatürkle Ve Atatürkçülükle Ne Alakası Olabilir.

Bu Duygu Ve Düşüncelerle Vefatının 85.Yıl Dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Sükranla, Saygıyla Ve  Rahmetle Anıyorum.

Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’dir. Türk Vatanının İstikbal Ufkudur

 

Saygılarımla..

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Yıldırım: CHP'de bir genel başkan değişikliği oldu, bir zihniyet değişikliği olmadıÖnceki Haber

MHP'li Yıldırım: CHP'de bir genel başkan...

MHP’li İsmail Özdemir: Yargıda köklü reform şartSonraki Haber

MHP’li İsmail Özdemir: Yargıda köklü ref...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar