İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Yalçın: Sayın Devlet Bahçeli, her zaman sözünün arkasında durmuş tutarlı bir siyaset adamıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Yalçın: Sayın Devlet Bahçeli, her zaman sözünün arkasında durmuş tutarlı bir siyaset adamıdır
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Sosyal medya hesabı üzerinden Can Ataklı'ya tepki gösterdi.Yalçın "İstismarcılık CHP sözcüleri ve Can Ataklı türünden destekçilerinin huyudur" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Amasra’daki maden kazasının acılarından siyasi çıkar üretmeye kalkanlar hakkındaki haklı tenkitlerine tahammül edemeyen Can Ataklı,

Her meselede devr-i sabık anlayışıyla hareket etmek, eski olayları ve acıları birbirine bağlayıp deşeleyerek her konuda istismarcılığa tenezzül etmek, öteden beri CHP sözcülerinin ve Can Ataklı türünden destekçilerin huyudur.

Yalçın "Sayın Devlet Bahçeli her zaman tutarlı bir siyaset adamıdır" dedi. 
Yalçın, aynı zamanda Amasra'daki maden faciası üzerinden istismarda bulunanların tespit edilerek yasal işlem yapılması gerektiğini söyledi.

Sayın Devlet Bahçeli, her zaman sözünün arkasında durmuş tutarlı bir siyaset adamıdır. Soma’da vaktiyle yaşanan facia hakkındaki değerlendirmelerini de inkâr edecek değildir. Ama önemli olayların kategorik olarak, yerinde ve zamanında ele alınması da ahlaki bir sorumluluktur.

Amasra’daki elim maden kazasında ihmali belirlenenlerin tespit edilerek gereken yasal işlemlerin yapılması; elbette her kesimin ortak arzusudur. Ancak MHP, zillet ittifakının ve şakşakçılarının ortak acılardan arsızca politik menfaat devşirmesine müsaade etmeyecektir.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın gündeminde ABD ziyaret sırasında 8 saat boyunca haber alınamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. 
Yalçın Kılıçdaroğlu'na "Kayıp sekiz saat içinde kiminle görüştün" diye sordu.

Semih Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde; 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Banker Bilo filmine benzer sahneler yaşanan ABD seyahati, tam bir fiyasko… Önemli kişiler ve uluslararası kurumların yetkilileriyle görüştürüleceği vaadiyle FETÖ tarafından aldatılan Kılıçdaroğlu, PR yerine sadece piyasa yapabildi.

Kılıçdaroğlu, dünkü grup konuşmasında ünlü filmin repliğinde olduğu gibi, “FETÖ bizi dolandırdı İbo.” diye acı acı kamuoyuna itirafta bulunacağına, Sayın Genel Başkanımıza seyahat teklifinde bulunup meseleyi saptırmış.

Kemal Bey, ABD gezisinin başarısızlığını ve kendisini destekleyen medyada bile yarattığı hayal kırıklığını örtbas etmek için de “Susmayacağım!”! diye efelenerek maden kazasında şehit olan 41 madencimizin ailelerinin acılarını istismara yeltenmiş.

Sayın Kılıçdaroğlu, hadi FETÖ tarafından kullanıldığını, aldatıldığını gizlemeye çalışıyorsun; ABD gezini planlayanlar sekiz saat ortadan kaybolduğunda seni kiminle buluşturdular, bari onu söyle!

Karayoluyla gittiğin Washington DC ile New York arasındaki Pensilvanya’dan geçerken FETÖ’nün kara kutusu ve Pensilvanya Kardinali’nin sağ kolu olan Şerif Ali Tekalan ile görüştün mü, görüşmedin mi?

Yoksa Kardinal Fetoş tarafından takdis mi edildin? Maiyetindekiler işin mahiyetini biliyor muydu, bilmiyor muydu?


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP’li Abdurrahman Başkan: “Savunma Sanayiimiz göz kamaştırıyor”Önceki Haber

MHP’li Abdurrahman Başkan: “Savunma Sana...

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 2023'te, Türkiye'yi zillete rehin bırakmayacağız...Sonraki Haber

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 2023'te, Türk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar