İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Özdemir: Söylem ve eylemleriyle pkk'nın siyasi uzantısı olma uğraşındaki CHP yönetiminin ucuz ve iğrenç hesapları millet iradesini aşamayacaktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Özdemir: Söylem ve eylemleriyle pkk'nın siyasi uzantısı olma uğraşındaki CHP yönetiminin ucuz ve iğrenç hesapları millet iradesini aşamayacaktır
Abone ol
Zillet ittifakımın gizli gündemini CHP’li Gürsel Tekin ifşa etti. Tekin, iktidara gelirlerse HDP’ye bakanlık verebileceklerini açıkladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ise iddiayı yalanlamadı.

CHP’li Gürsel Tekin’in açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Suriye-Irak tezkeresine ‘Hayır’ dediğinde PKK terör örgütü tarafından "Bize umut oldu" diye övülen CHP, şimdi de HDP'ye bakanlık sözü vermiş! Söylem ve eylemleriyle PKK'nın siyasi uzantısı olma uğraşındaki CHP yönetiminin ucuz ve iğrenç hesapları millet iradesini aşamayacaktır. Buna tepki gösterir görüntüsü veren İP’in durumu ise trajikomik. ‘Yüzünde Rabbi Yesir var’ diyerek övdükleri şahsın ‘Demirtaş’ın çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriyim’ ifadesini de sahiplenmiş duruma gelenler ne derecede samimi olabilir? Sahi demirtaş ile kahvaltı masası ne oldu? CHP'li belediyelere doldurulan PKK’lı teröristlere ses çıkarmayan, hatta genel başkan yardımcılarından bazılarını ilgili belediyelere göndererek ‘müdürlükle’ taltif edip(!), HDP’lilerle yan yana görev yaptıran İP, CHP’nin HDP’ye bakanlık verme sözünden rahatsızlık duyabilir mi?” diye sordu.
 
MHP’li Vahapoğlu: Rol Yapıyorlar

MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, CHP’li Gürsel Tekin’in açıklamalarıyla ilgili, ‘Kılıçdaroğlu konudan haberdar ve 6(+1) masada çatlak olmadığı mesajını veriyor. Kılıçdaroğlu’nun ‘çatlak olmadığı’ sözü gerçeği ortaya koyuyor. Bu konuda İP karşıymış rolünü oynuyor. Aslında her şeyden haberdarlar ve her türlü ittifakın içindeler. Çıkış yaparak tabanlarını uyutmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Lideri Bahçeli: 2023 yılında adayımız belli, kararımız nettirÖnceki Haber

MHP Lideri Bahçeli: 2023 yılında adayımı...

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiSonraki Haber

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar