İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Ersoy: Erciyes'in zirvesine üç hilali dikeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Ersoy: Erciyes'in zirvesine üç hilali dikeceğiz
Abone ol
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ''Allah nasip ederse, Genel Başkanımızın takdiriyle Cumhur İttifakı kapsamında bizler merkezde de kendimize, Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışma alanları açmak istiyoruz. İl başkanımızın söylediği gibi 2015’ten beri haykırıyoruz, Erciyes’in zirvesine 3 hilali dikeceğiz. Allah nasip ederse yapacağız.'' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisinin Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısında konuştu. Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezi'nde başlayan toplantıda katılımcılara seslenen Ersoy, "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temalı toplantıya katılım sağlayan Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Sivas ve Kahramanmaraş teşkilatlarına teşekkür etti.

KAYSERİ’DE 180 BİN KİŞİ KAYSERİ’DE MHP’YE OY VERDİ

Ersoy, daha sonra önümüzdeki yerel seçimlere yönelik çarpıcı ifadeler kullandı. “2015 yılından bugüne Kayseri’de çok ciddi başarıların altına imza attık” diyen Ersoy,  “Yıllar sonra ilk defa almak kaydıyla 4 belediyeyi 3 hilalle buluşturduk hamdolsun. Kayseri’de yüzde 20 civarı bir oy aldık. 180 bin kişi Kayseri’de MHP’ye oy verdi. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

OYUMUZUN YÜZDE 80’İ MERKEZDE

MHP’ye ağırlıklı olarak merkezden oy geldiğine dikkat çeken Ersoy, 31 Mart 2024 belediye seçimlerini işaret ederek, “Bizler 4 belediye ile temsil ediliyorduk. 180 bin oyun oranlamasına baktığımızda yüzde 80’i merkezde olduğunu gördüğümüzde dolayısıyla merkezde de temsil noktasında inşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin olabileceği noktasında hissiyat oluşmuştur” dedi.

ERCİYES’İN ZİRVESİNE 3 HİLALİ DİKECEĞİZ BİZLER MERKEZDE DE MHP OLARAK ÇALIŞMA ALANLARI AÇMAK İSTİYORUZ

Kayseri merkezde de çalışma alanları istediklerini açık açık dile getiren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Allah nasip ederse, Genel Başkanımızın takdiriyle Cumhur İttifakı kapsamında  bizler merkezde de  kendimize, Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışma alanları açmak istiyoruz.  İl başkanımızın söylediği gibi 2015’ten beri haykırıyoruz, Erciyes’in zirvesine 3 hilali dikeceğiz. Allah nasip ederse yapacağız” şeklinde konuştu.

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ KADROLAR, HER YERE YAKIŞIR

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, konuşmasında “Milliyetçi Ülkücü kadrolar, her yere yakışır. Allah nasip ederse 3 hilalin mührünü Türkiye’ye de vuracağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP’li Yıldırım: İP, CHP'yi iktidar yapmak için kurulduÖnceki Haber

MHP’li Yıldırım: İP, CHP'yi iktidar yapm...

MHP'li Özdemir: İsrail'in gerçekleştirdiği zulümler karşısında herkes sussa biz susmayacağızSonraki Haber

MHP'li Özdemir: İsrail'in gerçekleştirdi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar