İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Erdem: Liderimize Şırnak'tan bir milletvekili hediye edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Erdem: Liderimize Şırnak'tan bir milletvekili hediye edeceğiz
Abone ol
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, yıllardır Şırnak’ta özveri ile çalıştıklarını ve Şırnak’tan Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, yıllardır Şırnak’ta özveri ile çalıştıklarını ve Şırnak’tan Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. MHP'li Erdem, "Şırnak ne yaşadığını kendisi biliyor. 10 sene önce burada çekilen cefayı, buradaki zorlukları Türk bayrağını dalgalandırmanın ne kadar zor olduğunu paçavralar arasında elbetteki sizler çok daha iyi biliyorsunuz .Şırnaklılar çok daha iyi biliyor. Allah'ın izni ile bugünkü mücadelemiz sürecek ve bu mücadeleyi biz öyle bir şeyle taçlandıracağız ki liderimize Şırnak’tan bir milletvekili hediye edeceğiz” dedi.

MHP'li Erdem: Liderimize Şırnak'tan bir milletvekili hediye edeceğiz - Sayfa 2

Milliyetçi Hareket Partisi İl İl Anlatma ve Aydınlatma toplantılarının ardından İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları kapsamında İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Mersin Millet Vekili Olcay Kılavuz, MYK üyesi Beşir Tatar ve MDK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ve parti üyelerinin katılımı İdil, Silopi ve Cizre’de partililer ile bir araya geldi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının nasıl kurulduğunu ve kurulan Cumhur İttifakının mezara kadar devam edeceğini belirterek, “Ben bir kadın olarak bu vatan topraklarına iki evlat yetiştirmiş bir anne olarak ben Devlet Bahçeli’nin yetiştirdiği bir evlat olarak bugüne nasıl geldik. 2016’dan sonra Cumhur ittifakı nasıl kuruldu ve biz bugün Şırnak’ta ne yapmalıyız yönünde bazı açıklamalarda bulunacağım. 2016 yılında hatırlandığı gibi darbe girişimi oldu. Darbe girişimi gecesi liderimiz Devlet Bahçeli genel merkezin bütün ışıklarını yakmak sureti ile ben buradayım ve her türlü darbeye karşı devletimin yanındayım dedi. İşte o gün ülkücü camiaya ve Türk Milletine en büyük mesajı verdi ve dedi ki herkes meydanlara gitsin demokrasisine, vatanına, bayrağına, ezanına sahip çıksın dedi ve Allahın izni ile o günden sonra yeni bir süreç başladı” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP’li Yıldız: Kılıçdaroğlu’na bir türlü öğretemedikÖnceki Haber

MHP’li Yıldız: Kılıçdaroğlu’na bir türlü...

Avcılar'daki metrobüs kazasında yaralananlar yaşadıklarını anlattıSonraki Haber

Avcılar'daki metrobüs kazasında yaralana...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar