İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Bülbül: İsrail’in sonunun berbat olacağını bugünden ifade etmek gerekiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Bülbül: İsrail’in sonunun berbat olacağını bugünden ifade etmek gerekiyor
Abone ol
MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül, ''Biz inanıyoruz ki bu zulümle İsrail abat olamayacaktır, İsrail’in sonunun berbat olacağını bugünden ifade etmek gerekiyor. Bugün dünya görmez, duymaz, konuşmaz olabilir ancak inanıyoruz ki Türkiye’nin başını çektiği vicdan, merhamet ve adalet temsilcisi olan -bütün dünyada kim varsa- bütün insanlar inşallah bu hesabın sorulmasında en kuvvetli itekleyici güç olacaktır.'' dedi

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül TBMM Genel Kurulunda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP'li Bülbül'ün açıklaması şu şekilde;

Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulunda eğitim görürken ciğerlerine bisiklet pompasıyla hava basılmak suretiyle insanlık dışı işkencelere maruz kalan ve bulunduğu binanın 3’üncü katından aşağıya atılarak şehit edilen merhum Ertuğrul Dursun Önkuzu’yu şehadetinin yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Bu vesileyle, bir öğretmen adayıyken şehit edilen Ertuğrul Dursun Önkuzu’yu, Ege Üniversitesi tarih bölümünde öğrenim görürken PKK’lı teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu, 22 yaşında öğretmenlik görevine yeni başlamışken PKK’lı katiller tarafından şehit edilen şehit Aybüke Yalçın’ı, henüz sekiz aylık öğretmenken Tunceli’de kaçırılıp katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ı, geçtiğimiz yıl Suriye’nin kuzeyinden Gaziantep Karkamış’a düzenlenen roketli saldırıda öğrencilerine ders verirken şehit edilen Ayşenur Alkan’ı ve tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, aydınlık geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

22 Kasım 2017’de Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi “Bosna kasabı” olarak bilinen Sırp Komutan Ratko Mladic hakkında 1995 yılında Srebrenitsa soykırımında 8 binden fazla Müslüman Boşnak’ı topluca ve vahşice katletmekten dolayı insanlığa karşı suç işlediği ve savaş kanunlarını ihlal ettiği gerekçesiyle ömür boyu hapse mahkûm etmiştir. Hiç şüphe yok ki bugünün Ratko Mladic’i, Radovan Karadzic’i İsrail terör devletinin başındaki Netanyahu’dur. Bugün Gazze’de hastaneler, okullar, camiler, kiliseler, mülteci kampları, pazar yerleri içinde masum insanlar olduğu biliniyor olmasına rağmen bombalanmakta, yine kimyasal kitle imha silahları sivil, kadın, çocuk demeden Gazzeli kardeşlerimizi yok etmektedir. Türkiye olarak göstermiş olduğumuz her yönden büyük çabaların yanında İstanbul 2. Barosunun öncülük ettiği ve dünyanın her yerinden 3 bine yakın hukukçunun imzasının bulunduğu dilekçeyle delilleriyle birlikte başta Netanyahu olmak üzere diğer suç ortaklarının insanlığa karşı işledikleri suçtan dolayı Uluslararası Ceza Mahkemesine başvurulduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Biz inanıyoruz ki bu zulümle İsrail abat olamayacaktır, İsrail’in sonunun berbat olacağını bugünden ifade etmek gerekiyor. Bugün dünya görmez, duymaz, konuşmaz olabilir ancak inanıyoruz ki Türkiye’nin başını çektiği vicdan, merhamet ve adalet temsilcisi olan -bütün dünyada kim varsa- bütün insanlar inşallah bu hesabın sorulmasında en kuvvetli itekleyici güç olacaktır.

Buradan bir defa daha katil İsrail’i, terör devleti İsrail’i yapmış olduğu bu katliamlar, soykırım nedeniyle lanetliyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Osmanağaoğlu: Engelli maaşı en düşük emekli maaşına eşitlenmeliÖnceki Haber

MHP'li Osmanağaoğlu: Engelli maaşı en dü...

TÜGVA'dan ödüllü Kitap Kurdu Yarışması: Öğrenciler ödüle doyacakSonraki Haber

TÜGVA'dan ödüllü Kitap Kurdu Yarışması:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar