İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Ataman'dan Zillete Tepki: "MHP’nin baraj altı kalacağını hayasızca iddia eden hayalperestleri daldıkları rüyadan Aziz Türk Milleti uyandıracaktır.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Ataman'dan Zillete Tepki: "MHP’nin baraj altı kalacağını hayasızca iddia eden hayalperestleri daldıkları rüyadan Aziz Türk Milleti uyandıracaktır.
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Büyükataman, “Zillet ortakları içinde bulundukları rezil durumun üzerini örtmek ve giriştikleri kirli ittifakı milletten gizlemek için çırpınmaktadırlar.” ifadelerini kullandı.

6’lı ganyan masasının ortakları da bilir ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın ifadeleri şu şekilde;

Terörist Demirtaş’ın ve Kandil’in sözcülerinin avukatlığını yapmakta bir beis görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, son grup toplantısında MHP’nin barajı geçemeyeceğini ima ederek haddini aşmış ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sorduğu haklı sorulardan kaçmaya çalışmıştır.

Ayrıca gökkuşağı ittifakı ortaklarından Deva Partisi’nin bir milletvekilinin, MHP’nin barajı geçemeyeceğini söylemesi de göstermektedir ki; zillet ortakları içinde bulundukları rezil durumun üzerini örtmek ve giriştikleri kirli ittifakı milletten gizlemek için çırpınmaktadırlar.

Yapacak iş ve millete verecek hesap bulamayan 6’lı ganyan masasının ortakları da çok iyi bilirler ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur. MHP’nin baraj altı kalacağını hayasızca iddia eden hayalperestleri daldıkları rüyadan Aziz Türk Milleti uyandıracaktır.

Kendilerine tavsiyemiz; her fırsatta teröristlere özgürlük istemeyi, masa altına teröristleri saklamayı bırakıp millete kulak vermeleridir. Zira milletimiz nazarında artık terörün yedek kulübesi olmaktan başka bir vasıfları kalmadığı apaçık ortadadır.

Kaynak:Türkgün

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devlet Bahçeli'den, yaralı polislere "Geçmiş olsun" mesajı! "Devletimizin yanındayız!"Önceki Haber

Devlet Bahçeli'den, yaralı polislere "Ge...

İstanbul'da toplu ulaşıma zam teklifi reddedildiSonraki Haber

İstanbul'da toplu ulaşıma zam teklifi re...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar