İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Abdurrahman Başkan; Ülkücü yüreğine ve düşlerine sınır çizgileri çizdirmeyendir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Abdurrahman Başkan; Ülkücü yüreğine ve düşlerine sınır çizgileri çizdirmeyendir
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ülkücünün Türk İslam coğrafyasının umudu olduğunu ifade ederek "Ülkücü; mazlum sığınağına yağan rahmet sağanağıdır.

Ülkücü; Doğu Türkistan’ın gök mavi direnişidir. Ülkücü; yüreğine ve düşlerine sınır çizgileri çizdirmeyendir. Ülkücü; kayalara nakşolunmuş sır damgasıdır" dedi.

32. Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşlerinin ardından Ülkü Ocakları Elmalı İlçe Başkanlığının düzenlediği "Hedef Kızıl Elma Türk Gençlik Şölenine katılan MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada iç ve dış gelişmeleri değerlendirdi.
Konuşmasının başında Moğolistan'da İlteriş Kağan yazıtı bulunmasının Türk tarihi açısından önemine dikkat çeken MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, yazılı Türk tarihini bir yüz yıl daha geriye götürüldüğünü bildirdi.
MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan konuşmasında şunları soyledi:


TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN FONKSİYONU 
"Türk milleti tarih sahnesine çıktığı günden bu yana Türk milliyetçileri, millet olmanın ve birlik ruhunun önemi üzerinde durmuşlar, Türk milletinin ebediyete kadar vatanlı ve devletli yaşaması için mücadele etmişlerdir.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi de bütün ömürlerini, bu gerçeğin milletimize anlatılması ve benimsetilmesi işine vakfetmişlerdir.

ÜLKÜCÜ HAREKETİN ALNI AÇIK BAŞI DİK...
Ülkücü Hareketin her zaman alnı açık, başı dik, vicdanı rahat, yüreği sevgiyle yüklüdür.
Ülkücüler, milletinin kendilerine ihtiyaç duydukları anlarda ortaya çıkarak millet ve vatan sevgisinin sınavını her zaman en çetin şekilde vermiştir.
Unutulmamalı ki Ülkü Ocakları maziden atiye bir sevdadır."


ÜLKÜ OCAKLARI’NIN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ 
Ülkü Ocaklarının Türk milletinin bekası için her türlü çalışmayı yapma azminde olduğunu ifade eden Abdurrahman Başkan konuşmasına şöyle devam etti:
"Ülkü Ocakları Genel Başkanımız değerli kardeşim Ahmet Yiğit Yıldırım ve Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticilerimizin, Türk gençliğinin geleneği ve geleceği göz önüne alarak “Üniversite Tercih Robotu”,  “Odak 2023” başta olmak üzere “Bilgi Ocakta”, “OcaktaBul” gibi eğitim programlarının yanı sıra “Blok Zincir” ve “Metaverse” gibi yapay zekâ teknolojilerinin yanı sıra “Permakültür Sürdürülebilir Tarım” alanındaki çalışmalarıyla da Türk gençliğinin geleceğine hizmet eden başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğimi ve her zaman meclis kürsünden bu çalışmalardan gururla bahsettiğimi belirtmek istiyorum.
Bizlere bu gururu yaşatan her bir ülküdaşımla ayrı ayrı iftihar ediyorum.  
Son söz olarak ise diyorum ki; Ülkücü; Türk İslam coğrafyasının umududur.
Ülkücü; mazlum sığınağına yağan rahmet sağanağıdır.
Ülkücü; Doğu Türkistan’ın gök mavi direnişidir.
Ülkücü; yüreğine ve düşlerine sınır çizgileri çizdirmeyendir.
Ülkücü; kayalara nakşolunmuş sır damgasıdır.
Yavuzun hiddetinde Yunus olandır ülkücü...
Yüce Rabbim bizlere de ülkücü olma şerefine nail etsin...
Yüce Rabbim sancaktarı olan Türk'ü korusun, Türk zaten yücedir."


ŞENLİĞE KATILANLAR
Burçe Bozkurt, Zafer İşleyen ve Ali Kınık’ın birbirinden güzel eserleriyle katıldığı şenliğe MHP MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İl Başkan Hilmi Durgun, Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy, MHP Elmalı İlçe Başkanı Hasan Sert, Elmalı Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Sivil Toplum kuruluşlarının ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP MYK toplanıyor: Gündem 2023 seçimleriÖnceki Haber

MHP MYK toplanıyor: Gündem 2023 seçimler...

Maxi Gomez Trabzonspor ile anlaşmaya vardıSonraki Haber

Maxi Gomez Trabzonspor ile anlaşmaya var...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar