İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Küresel enflasyonun tırmanışı her ülkenin ortak sancısıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Küresel enflasyonun tırmanışı her ülkenin ortak sancısıdır
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, 'Küresel enflasyonun tırmanışı her ülkenin ortak sancısıdır.' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Dünyada yaygın ekonomik yıkımlar hiçbir zaman bugünkü gibi tehlikeli bir eşiğe dayanmadı. Dünyada 4 kişiden 1'i günde 3 dolardan az para ile yaşamaya mahkumdur. Bugünkü küresel siyaset ve ekonomik tablonun yegane sorumlusu emperyalist nobranlıktır.

Küresel enflasyonun tırmanışı her ülkenin ortak sancısıdır. Bu sorunun nasıl çıktığı bellidir. İman ışığı olmadan gözün görmeyeceğini, gönlün hissetmeyeceğinin farkındayız. Bu zor günlerde rabbimden niyazım kötülere fırsat vermemesidir. İnanç ve irade birliği ile inşallah sorunlarımızı aşacağız.

İsrail güvenlik güçlerinin her Ramazan'da olduğu gibi Filistinli kardeşlerimize orantısız güç kullanmasını, Mescid-i Aksa'ya saldırmasını kınıyorum. Mescid-i Aksa'nın statüsüne saldırmak ateşle oynamaktır. Sadece bölgesel değil küresel bir felakete çağrıdır. Hayatını kaybeden Filistinli masumlara Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Türkiye'nin bekası sınır aşan düzensiz göçlerle bağlantılıdır. Bu sorun istismara çanak tutmadan çözülmelidir. Türk Milleti her zaman mazlumların yanındadır. Türk Milleti beklenen, özlenen, yolu gözlenen muhteşem bir beşeri kudretin adıdır.

Düzensiz göç sorununu stratejik akılla ve milli çıkarlarımız doğrultusunda analiz etmek zorundayız. Anadolu coğrafyasının 500 yıl sonraki nüfus yapısının nasıl olacağını hesaba katmak, muhasebesini yapmak durumundayız. Gecikemeyiz, ağırdan alamayız.

Ayrıntılar geliyor...

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BM'den Türkiye'ye övgü: Türkler çok iyi iş çıkarıyorÖnceki Haber

BM'den Türkiye'ye övgü: Türkler çok iyi...

MHP Lideri Bahçeli: Toplumsal huzuru kim bozuyorsa sınırdışı edilmelidirSonraki Haber

MHP Lideri Bahçeli: Toplumsal huzuru kim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar