İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

İMAMOĞLU'NA SONUNDA HALK TV'DE İSYAN ETTİ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İMAMOĞLU'NA SONUNDA HALK TV'DE İSYAN ETTİ.
Abone ol
CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV, İBB Başkanı İmamoğlu'nun aldığı %40'lık zam kararını eleştirdi. Moderatör Ayşenur Arslan, "Çok ciddi bir zam. Acaba zam yerine başka bir yerden kaynak bulamazlar mıydı?" derken gazeteci Faruk Eren de, "Bence sosyal demokrat olma iddiasında olan bir belediyenin toplu ulaşımı neredeyse bedava yapması gerekirken bu kadar ağır bir zam bence korkunç. Bize zam yaptırmıyorlar diye bir şey olabilir mi?" ifadeleriyle alınan bu karara tepki gösterdi.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun uzun zamandır ulaşıma getirmek istediği zam teklifi yürürlüğe girdi. Bugünkü UKOME olağanüstü toplantısı sonucunda; elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis ücretlerine yüzde 40 zam teklifi kabul edildi.

HALK TV BİLE İMAMOĞLU’NA TEPKİ GÖSTERDİ

İmamoğlu’nun yaptığı bu absürt zam kararı CHP’ye yakınlığı ile bilinen Halk TV’de bile tepki çekti.

Zam kararının verildiği saatlerde Medya Mahallesi programında yayında olan Ayşenur Arslan, bu kararı konuğu gazeteci Faruk Eren ile değerlendirdi.

ZAM YERİNE BAŞKA BİR KAYNAK BULAMAZ MIYDINIZ?”

Arslan, zam kararını “Çok ciddi bir zam…” olarak duyurup “Acaba zam yerine başka bir yerden kaynak bulamazlar mıydı?” diyerek sordu.

“BİZE ZAM YAPTIRMIYORLAR DİYE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?”

Eren de “Bence sosyal demokrat olma iddiasında olan bir belediyenin toplu ulaşımı neredeyse bedava yapması gerekirken bu kadar ağır bir zam bence korkunç. Yüzde 40 zam gerçekten çok ağır. İBB yöneticileri için talihsiz bir karar olmuş. Bize zam yaptırmıyorlar diye bir şey olabilir mi. İktidar da alın size o zaman zam dedi ” ifadelerini kullandı.

KAYNAK:ULUSHABER.COM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İETT Bilet Fiyatlarını Yüzde 40 Arttırdı. Bakanlıktan Tepki GeldiÖnceki Haber

İETT Bilet Fiyatlarını Yüzde 40 Arttırdı...

Irak 3 ay süreyle tüm gıda ürünlerinde ithalata izin verecekSonraki Haber

Irak 3 ay süreyle tüm gıda ürünlerinde i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar