İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

TBMM’de MHP’li Halil Öztürk’ten CHP’ye Sert Eleştiriler: Soruyorum Bu CHP’ye Oy Verilir Mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM’de MHP’li Halil Öztürk’ten CHP’ye Sert Eleştiriler: Soruyorum Bu CHP’ye Oy Verilir Mi?
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de yaptığı özel bir açıklama ile son günlerde Türkiye’nin tahammülünü zorlayan CHP’ye sert eleştirilerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de yaptığı özel bir açıklama ile son günlerde Türkiye’nin tahammülünü zorlayan CHP’ye sert eleştirilerde bulundu.

Bu Kadarını Türkiye ve Kırıkkale Kaldıramaz

Milletvekili Halil Öztürk TBMM’deki açıklamasında; CHP’nin Türkiye düşmanlarıyla bir arada olmasını eleştirerek, açıklamasına şöyle devam etti: “Aralık ayında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun imzasıyla ‘Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak partiye atanan sözde ‘hür kürtler platformu’ üyesi olan Av. Nuşirevan Elçi, HDP’yi aratmayan siyasi faaliyetlerine başlamıştır. Terör örgütü PKK’yı destekleyen paylaşımları ile kamuoyu gündeminde tepki alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanı Nuşirevan Elçi, Irak’ın kuzeyinde yayın yapan Rudaw TV’ye geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi’nde röportaj vermiştir. Bu röportaj sırasında, her basın toplantısında CHP Genel Merkezi’nde görülen Türk bayraklarının kaldırılması dikkatlerden kaçmamış, verilmek istenen ahlaksız siyasi mesaja da sözde Atatürkçü CHP’liler de sessiz kalarak, adeta üç maymunu oynamışlardır. Bu kadarını hem Türkiye, hem de seçim bölgem Kırıkkale’deki CHP’ye gönül ve oy vermiş hemşehrilerimiz kabullenemez.” dedi.

Özerklik İsteyen Biri CHP Genel Başkanına Neden Başdanışman Yapılır?

TBMM’deki açıklamasında; PKK’nın yayın organı TV kanalına verdiği röportajda ‘Özerklik’ isteyen başdanışmana tepki gösteren Milletvekili Öztürk; “Bugünkü CHP yönetimi, HDP’nin oyun uşağı haline gelmiş, yapboz tahtasına dönüşmüştür. Mevcut CHP yönetimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatıra ve emanetlerini ve mirasını tüketmiştir. Bize gelince yalan yanlış konuşan CHP’nin hatırı sayılan sözcülerinin dâhi ağızlarını bıçak açmamaktadır. Kırıkkale medyasında dâhi ne Kırıkkale CHP milletvekilinden, ne de il yönetiminden bir tepki ve ses yoktur! Daha Türkiye Hacer Fogo isimli açıköğretim mezunu bir başka CHP Genel Başkanı Başdanışmanının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hakaretini unutmamışken, son yaşananlar hem samimi CHP’liler, hem de milletimiz için üzücüdür. Mevcut CHP yönetimi oyunu bir puan artırabilmek adına, kılıktan kılığa girse de, halen 2018’de aldığı oyu arıtmayı başaramamıştır.” dedi.

Soruyorum Bu CHP’ye Oy Verilir Mi?

TBMM’deki açıklamasında; Atatürk’ün kurduğu CHP’den her geçen gün uzaklaşan bugünkü CHP’ye ‘Oy Verilir Mi?’ sorusu yönelten Milletvekili Öztürk; “Daha önce HDP’ye Bakanlık verilebilir diyen CHP’ye, Genel Merkezi’ndeki Türk Bayraklarını kaldırtarak PKK’nın yayın organında ‘özerklik’ isteyen CHP’ye, hapisteki terör örgütü üyelerinden akıl alan CHP’ye, 6+2’lik masasında oturduğu ve Deva aradığı partinin açılımdan bahsetmesine ses çıkaramayan CHP’ye oy verilir mi? Bizim tanıdığımız, bildiğimiz tüm CHP’ye samimi gönül vermiş kesim haklı olarak mevcut CHP yönetimine hem kızgın, hem tepkili.’ diyerek, vatandaşın oy tercihinin Türkiye’den, Millî duruştan yana olacağını savundu.   

CHP ve 6+2’lik Masanın Gizli Ajandası Nedir? CHP’ye Oy Verenler HDP’yi mi Destekleyecek?

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; CHP’nin Aziz Milletimizden gizli, saklı yürüttüğü ajandasını kamuoyuna açıklamasına isteyerek; “CHP; bir taraftan Selahattin Demirtaş’tan siyasi akıl almakta, diğer taraftan bölücü terör örgütünün TV kanalına ‘özerklik güzellemeleri’ yaparak, şirin gözükmeye çalışsa da, Türkiye’de CHP’ye oy verenlerin düşüncesi ‘acaba HDP’ye mi oy veriyoruz?’ yönündedir. Daha önce de CHP’nin Türkiye aleyhine tutumlarını kamuoyuna şikâyet ettik, haklı olarak CHP yöneticilerinden tepki bekledik ama nafile, olmadı! Şimdi de; hem CHP Genel Merkezi’nden, hem de Kırıkkale CHP’den, kamuoyuna Türk Bayrağının neden kaldırıldığını, neden özerklik isteyen bir Genel Başkan Baş danışmanına tepki verilmediğini soruyoruz. Önümüz seçim; CHP’ye gönül veren hemşehrilerimiz ya bölücülere, ya da Ankara merkezli milli politikalar yürüten MHP ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecektir.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağızÖnceki Haber

Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili...

MHP Lideri Devlet Bahçeli: HDP kapatılmalıdır, bölücü ve terör yatağının kapısına kilit asılmalıdırSonraki Haber

MHP Lideri Devlet Bahçeli: HDP kapatılma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar