İstanbul
DOLAR18.6215
EURO19.4637
ALTIN1050.2

MHP'li Özdemir'den Metropol'e tepki: Biz bu senaryoyu da, sahiplerini de, kurşun askerlerini de iyi tanıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Özdemir'den Metropol'e tepki: Biz bu senaryoyu da, sahiplerini de, kurşun askerlerini de iyi tanıyoruz
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Her seçimde Türkiye’nin istikrarını hedef alan, dahası MHP hasmı olduğunu da yayınladığı sözde anket, özde algı çabalarından çok iyi bildiğimiz bu şirketin servis ettiği bilgiler tam bir garabet ve rezalet örneğidir. Böylesi düzmece bir anketin varlığını toptan reddetmek, bu milletin her bir evladının vazifesidir." dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir sosyal medya hesabından Metropol anket şirketine tepki gösterdi.

MHP'li Özdemir'in açıklaması şu şekilde; 

Gün geçmiyor ki Türkiye hasımlığında bilerek yahut bilmeyerek sürdürülen projelere payanda olan isim ve kuruluşlar yeni senaryolarla milli birlik ve beraberliğimizi hedef alma konusunda türlü rezillikler sergilemesin, olmadık gerekçe ve bahanelerle yeni oyunlar kurgulamasın.

Bir birini takip eden silsileler ile Devlet-i Ebed Müddet anlayışımızla 1923 yılında kurduğumuz son devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti’ni içeriden kirli tezgâhlar ve ayrışmalarla çözmeye çalışan zihniyet, milleti kendisiyle, değerleriyle ve tarihiyle hasımlı hale getirebilmek için tüm hünerlerini sergiliyor.

Kendi değerleriyle ayrışma yaşayan bir milletin geçişinden kopmasını, böylelikle de geleceğinin sorunlu ve karanlık olmasını hedefleyen güruhun son tezgâhı, Metropol isimli sözde bir araştırma şirketi üzerinden servis edilen bir haberde kendisini ele vermiştir.

Her seçimde Türkiye’nin istikrarını hedef alan, dahası MHP hasmı olduğunu da yayınladığı sözde anket, özde algı çabalarından çok iyi bildiğimiz bu şirketin servis ettiği bilgiler tam bir garabet ve rezalet örneğidir. Böylesi düzmece bir anketin varlığını toptan reddetmek, bu milletin her bir evladının vazifesidir.

Tarih boyunca Türk Milleti’ne büyük hizmetleri olmuş, bizim nazarımızda abideleşmiş ve kutup yıldızımız haline gelmiş büyük devlet adamlarını birbirleriyle mukayese etmek akılsızlık, ahmaklık ve ahlaksızlıktır. Senaryo ve figüranları bilenler içinse bu durum maksatlı bir çabanın ürünüdür.

İstanbul’u fetheden büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han da, ülkesini ayakta tutabilmek için mücadele eden Sultan Abdülhamit Han da, son Türk Devleti’nin banisi Mustafa Kemal Atatürk de bizimdir. Binlerce yıllık tarihimizde var olan tüm devlet başkanları, asla ve kat’a kendi çıkarını devletinin ve milletinin çıkarı üstünde görmemiştir.

Hal böyleyken, birini diğerine tercih etmek sadece Türk Milleti ile hesaplaşma arzusu güden ve Türk tarihinde kopukluk yaratmak isteyen; 1071 yılı ile başlayan tarihi Şark Meselesi’nin sahibi olduğu bilinen rezil anlayışın sahiplerinin harcıdır. Biz bu senaryoyu da sahiplerini de, kurşun askerlerini de iyi tanıyoruz.

Kim ne yaparsa yapsın, bin yıldır bir ve beraber yaşadığımız bu aziz vatanda binlerce yıl daha bir ve hür olarak yaşama irademizden asla taviz vermeyecek, oyunları bozmaya, maskeleri düşürmeye devam edecek, azim ve kararlılıkla cihan hâkimiyeti mefkûremizi Türkiye merkezli olarak 21. yüzyılda bir kez daha hedefine ulaştıracağız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Soyer'e koku tepkisi: İzmirli senin kokuşmuş belediyecilik anlayışına alışmayacakÖnceki Haber

MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Soyer'e koku te...

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den sanatçı Erkin Koray için başsağlığı mesajıSonraki Haber

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den sanatçı Er...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar